MAXIMIZE
YOUR TENNIS LIFE
YOUR TENNIS LIFE
YOUR PICKLEBALL LIFE
YOUR PADEL LIFE
YOUR PLATFORM TENNIS LIFE
YOUR SQUASH LIFE
YOUR BADMINTON LIFE
YOUR COURT TENNIS LIFE
YOUR TABLE TENNIS LIFE
YOUR PADDLE TENNIS LIFE
YOUR RACQUETBALL LIFE
YOUR PADDLEBALL LIFE

Een echte app voor racketsporten die realistische scenario's verwerkt

Organiseer de perfecte match. Aangepast aan je niveau. Waar, wanneer en met wie je wil. Zelfs met onbekenden.

Vergeet uren rondbellen voor een tegenstander en eindeloze WhatsApp-berichten. iPlayMe2 vereenvoudigt je tennisleven op een realistische manier. Gewoon klikken en swipen. En serve en volley.

Beheer je agenda en uitnodigingen vliegensvlug

Zend een private “Speel-een-Game” uitnodiging naar enkelen, of een “Open Uitdaging” naar vele anderen met een gelijkaardig niveau. Beslis hoe je geaccepteerde uitnodigingen aanvaard worden: kies zelf je tegenstrever, of laat de app een tegenstrever voor je kiezen met het “First come, First served” principe. Jouw uitnodiging, jouw regels.

En… Maak het anderen ongelooflijk gemakkelijk je te vinden, te weten waar, wanneer en voor welk type wedstrijden ze je mogen vragen. Zelfs last minute.

Wereldwijd personeel

Een team van gepassioneerde mensen en spelers geobsedeerd door het ontwikkelen van ‘s werelds meest handige racket/paddle sport app. Speel vroeg, speel vaak!

 • Paul Stratta

  CEO / co-Founder

  Jarenlange directie-ervaring in de sector van sportartikelen. Eveneens fanatiek (maar middelmatig) tennisspeler. Droomt er nog altijd van zich te kwalificeren voor Wimbledon.

 • Attila Hogyai

  IT-activiteiten

  Ervaren, pragmatische IT professional. Doet iPlayMe2 werken en groeien. Heeft ons beloofd te leren tennisspelen, maar we wachten nog steeds.

 • Benjy Robins

  Bestuursadviseur | Wereldwijde strategie - Tennis & Pickleball

  Voormalig ATP Tour speler en Tour Manager. De bijnaam van iPlayMe2 is "Mr. Nice Guy", behalve als hij meedoet aan bier pong...

 • Chris Jogis

  Wereldwijde Marketing Adviseur

  Merk marketing executive. Amerikaanse Olympiër in die 'andere' racketsport, Badminton.

 • Julien Bricco

  Media / PR-adviseur

  Digitaal strateeg en social media expert. Techneut, globetrotter en tennisverslaafd.

 • Pieter Jan Ghysens

  Media / PR Advisor | België + Nederland

  Belg. Nederlands als moedertaal. Expert in copywriting en communicatie. Nam de tennisracket terug op dankzij iPlayMe2. Ons uithangbord voor de Belgische en Nederlandse markt.

Raadsadviseurs

Een team van gepassioneerde mensen en spelers geobsedeerd door het ontwikkelen van ‘s werelds meest handige tennis-app. Speel vroeg, speel vaak!

 • Manuka Stratta

  Tech Leadership | co-Founder

  Medeoprichtster van het bedrijf samen met haar vader, op amper 16 jaar. Coördineerde de ontwikkeling van het product en onderzocht de marktomstandigheden en het business model. Experte in alles wat met Generatie Z te maken heeft. Tweedejaarsstudente computerwetenschappen aan Stanford University. Geeft het nog één jaar alvorens ze haar vader verslaat op het tennisveld.

 • Radouane Oudrhiri

  Technologieadviseur

  Een echte techneut met een zwarte gordel in Lean Management en Six Sigma, gespecialiseerd in high-tech, IT en software engineering.

 • Rob Weissman

  Commercieel Adviseur

  Onze Financiële Directeur. Altijd beschikbaar voor een spelletje tennis en/of platform tennis, de Amerikaanse winterversie van padel

 • Eric Eichmann

  Bedrijfsstrategie-adviseur

  CEO in de technologie-industrie. 20 jaar ervaring in consumenten- en online marketing technologie. Expert in snelle groei en doorstarten. Competitieve clubspeler.

 • Tom Morton

  Beleggingsadviseur

  Adviseert ons in investeringen met een jarenlange operationele directive-ervaring bij Fortune 500-bedrijven, start-ups en zelfs een Angel Investment groep achter de kiezen. Partner bij TechCXO.

 • Laura Rosso

  Bestuursadviseur | Brazilië

  Marketing, Strategie en HR Executive met meer dan 20 jaar ervaring in Brazilië en Europa; speelt tennis sinds haar prille jeugd; speelt wanneer ze de kans krijgt.

Subscribe to Newsletter

Subscribe here

Abonneren